Box CELEBRATIONS Dengan Pokemon Kegemaran Aku! Kita Unpack 2x Dragapult Prime! [MenanAbah Ep.304]


Nothing good to say – Where to start. My billing was never right, there were always additional charges hitting my account that I was never notified of. One time they shut down all my sites because of a virus labeled “SiteLock Malware”, and then wanted to sell me SiteLock to fix it for $2000. They want to charge me for solutions that are free like linking the account to gmail. I would avoid #Ipage at all cost. Ray


Video ketiga untuk meraikan Celebrations adalah unpacking 2x Dragapult Prime, dimana Dragapult salah satu Pokemon kegemaran aku yang juga aku kumpul dalam bentuk kad. So aku beli dua box ni sebab 1 promo akan masuk ke masterset dan satu lagi akan pergi ke koleksi Dragapult aku. Tapi pulls boleh dapat kad best tak dari 2 box ni je?

Stay safe and stay at home ya guys, semoga dipermudahkan urusan InsyaAllah! πŸ™‚

Follow my Social Media for more Pokemon cards updates and artworks :

Instagram : eddyfazly ( https://www.instagram.com/eddyfazly/ )
Carousell : eddyfazly ( https://www.carousell.com.my/eddyfazly/ )
Youtube Channel : eddyfazly ( https://www.youtube.com/user/edpoyo )
Facebook page : eddyfazly ( https://www.facebook.com/eddyfazly.GTA/ )
Tiktok : eddyfazly ( https://www.tiktok.com/@eddyfazly )
Discord : eddyfazly x MenanAbah ( https://discord.gg/SqeqZqbtAR )

_______________________________________________________________

Tosybar Facebook & Shopee:
https://www.facebook.com/Toysbar/
https://shopee.com.my/gengar77

Where to buy Pokemon/Digimon Cards in Malaysia!

_______________________________________________________________

Background song : Bad Snacks
https://www.youtube.com/channel/UCBCI_QCAMe1hx8UNyvJlM_Q

#pokemon #celebrations #dragapultprime

Support dan join channel aku dengan klik link dibawah! :
https://www.youtube.com/channel/UC8WT_dH4DW4rJDu_tCgntPw/join

eddyfazly

27 Comments
  • eddyfazly
    Posted at 02:56h, 17 October

    Box Celebrations kalini ada pack yang sikit, tapi aku beli sebab ada Promo Pokemon kesukaan aku iaitu Dragapult, rasa-rasa ada pulls best tak?

  • Lelouch Zuzu
    Posted at 05:36h, 17 October

    Aku pun sama terkilan sebab pack dia sikit.. tapi beli sebab nak Binder 25th anniversary tu.. dan Promo card. Tak sabar nak tunggu Lance Charizard dan Pikachu Union V sampai kedai. Baru pre-order.

    Harap menan abah dpt pull menarik.

    Nak tanya, kenapa ada Tapu Lele dalam set ni? Org cakap dia playable.. saya tak tau sebab tak reti main PTCG

  • Salty
    Posted at 06:19h, 17 October

    bro eddy try la men pokemon unite yg kat phone ngan viewer ke? main live hahaha2

  • Maling Korek
    Posted at 06:31h, 17 October

    GoodLuck bang

  • Muhammad Alif Firdaus bin Hanafi
    Posted at 06:33h, 17 October

    Bang opening tin starter pokemon

  • Storm
    Posted at 06:36h, 17 October

    cantik pulak kotak dia πŸ˜‚

  • ummar ummar1312
    Posted at 06:36h, 17 October

    Bang…saya cadang abang bukak celebration mini tin.

  • Maling Korek
    Posted at 06:39h, 17 October

    Saya pun dapat Venusaur,Change pull Charizard di ETB Celebration tu,Very Low Bang πŸ˜†

  • azrai muzamil
    Posted at 07:04h, 17 October

    jahatnye stratergi pokemon dgn gunakan words 'celebration' untuk jual reprint kad lama with high price… #boycottmenanabah !!! ehek

  • crowl
    Posted at 07:08h, 17 October

    saya 3box dah main set booster pack semua hampeh bah skali bagi hyper rare+amazing rare lagi😭

  • green grookey
    Posted at 07:29h, 17 October

    bang eddy jual ke kad duplicate yg 25th anniversary?

  • Zaiman Zikri
    Posted at 07:30h, 17 October

    Semoga berjaya masterset tuπŸ˜„πŸ‘

  • Muhammad Razman
    Posted at 08:03h, 17 October

    Abah ,, bila nk unpack dgn bini plk abah ehe huhuks ? πŸ˜†βœ¨

  • Adly Fauzi
    Posted at 08:06h, 17 October

    Btw still function lh dapat venasaur sebab dapat cover satu box tu 🀣 n good luck for master set tuπŸ˜ΉπŸ˜ΉπŸ˜ΉπŸ‘

  • syahmi
    Posted at 09:06h, 17 October

    7:45 galarian darmanitan jual abc πŸ˜‚πŸ€£

  • syazsuhardi
    Posted at 09:19h, 17 October

    Abg yg bukak..saya pulak yg takutπŸ˜…πŸ€£

  • Haikal Mdsaad
    Posted at 10:18h, 17 October

    Abg Eddy buat video best pull ever.ke Ade buat sya tk thuπŸ˜…

  • cet bonbon
    Posted at 10:34h, 17 October

    Aku pon dpt AR set dragapult ni. So sape nk pull AR boleh try dragapult prime ni hahahahhaa

  • Ammar botak
    Posted at 11:13h, 17 October

    hi bang saya ada pikachu vmax kalau nak beli cakap la

  • haekal harahap
    Posted at 13:29h, 17 October

    soo smooth lah video hari ni baah

  • Hafizmasri
    Posted at 14:05h, 17 October

    Adehhh dpt duplicate pulakk..takpe nnti bukak lagi..haha dragapult ni org kata pull teruk ckit..so kena cari len pulak utk pull πŸ˜„

  • Nor Hilmi
    Posted at 17:12h, 17 October

    alang2 buat vlog mural plak eddy

  • MABA Art
    Posted at 02:28h, 18 October

    Die tak kisah 2 pek tapi yg kisah nape 4kad je dlm 1 pek. Kedekut tul pokemon center ni

  • AudiGamingTV
    Posted at 14:21h, 18 October

    nk code boleh bang fazly?

  • AKIL ABD RAUF
    Posted at 04:57h, 21 October

    Mainan pokemon unite

  • Insan yg lemah
    Posted at 12:35h, 22 October

    lama betul aku tidak tonton channel ….

  • Umar
    Posted at 03:03h, 27 October

    7:44 Ma mat ABC πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚